Bizzbrain BV - Partners

Bizzbrain werkt samen met en voor een aantal partners waaronder:
Duivestein Consultancy Duivestein Consultancy geeft strategisch organisatie advies.
Bizzbrain biedt via Duivestein consultancy IT ondersteuning en advies op trajecten waarbij hieraan behoefte is. Onder andere in de vorm van second opinion en onafhankelijke beoordeling van bestaande systemen en werkwijzes.
LEAD Solutions - Software projecten en advies De samenwerking tussen LEAD en Bizzbrain heeft in de afgelopen 20 jaar vele succesvolle trajecten doorlopen. LEAD maakt daarbij gebruik van de expertise bij Bizzbrain, maar het komt ook voor dat Bizzbrain voor specifieke kennis gebruik maakt van de ondersteuning door LEAD
Carta Online - Cursusadministratie software Bizzbrain heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerp, de bouw en de implementatie van Carta Onle -Cursusadministratie software. Vooral bij het integreren met bestaande financiële systemen en het analyseren en verbeteren van de gegevens kwaliteit.
Prodware Bizzbrain heeft bij een groot aantal trajecten een rol gespeeld in het verbeteren van de procesondersteuning in en rond MBS NAV ontworpen oplossingen.
Hierbij is gebruik gemaakt van de enorme ervaring van Bizzbrain op het gebied van heterogene systeemintegratie, met name bij grote bedrijven. 
SQL Perform Bizzbrain heeft met SQL Perform een wederzijdse samenwerking. Hierbij worden over en weer experts bij de diverse klanten en projecten betrokken zodat het beste resultaat het snelste wordt bereikt.

Links/Netwerken

Bizzbrain is Microsoft Certified Partner      
Bizzbrain is aangesloten bij de Business Solutions Cooperatie    
Bizzbrain is sponsor van en maakt deel uit van het bestuur van de Dutch Dynamics Community    
     
Bizzbrain at Linked in social network